Bredde & social

Bredde- og socialudvalget i Esbjerg Tri & Multisport varetager aktiviteter for børn, kvinder og age-group deltagere, samt sociale arrangementer.
Det er klubbens vision, at der er mulighed for aktiviteter for børn, ungdom og age-group deltagere (veteraner). Der arbejdes derfor med at skabe aktiviteter, så alle har mulighed for at dyrke multisport på det niveau, som passer den enkelte.

Udvalget arbejder også for at: Agegroup medlemmer stiller op i aldersgrupper til stævner og mesterskaber.
Børn og unge kan dyrke multisport på det niveau, som videst muligt passer den enkelte.

En klubaften kan have et bestemt tema, som f.eks. træningsplanlægning eller foredrag.
Siden efteråret 2005 har der bl.a. været arrangeret foredrag med triathleten Rasmus Henning, ligesom der har været foredrag om ernæring ved Helle Frederiksen, Camilla Pedersen samt foredrag om Ironman ved Arne Hviid (de 2 sidstenævnte er fra ETOM).

Der holdes arrangementer henover året, bl.a. fælles ture til udvalgte stævner m.m. og ikke mindst den traditionsrige sæsonafslutningsfest i oktober.
Ved sæsonafslutningerne har der om eftermiddagen bla.a været arrangeret klatring og øvelser i terrænnet ved Oksbøl, træning på den militære forhindringsbane. “Vild med Dans”, squash.

Hvis du har spørgsmål til Bredde- og socialudvalget, kan du kontakte formand Ole de Groot – everten11″sletdette”@gmail.com